вторник, 27 сентября 2016 г.

Зустріч з випускниками в с. Гійче 2015 року.

Вечір зустрічі із випускниками в селі Гійче, який відбувся 2 травня 2015 року. Ми випустилися із Гійченської школи в 2005 році і вже незамітно пройшли 10 років нашого дорослого життя. Дуже приємно було всіх побачити і поспілкуватися. Цікаво позгадувати минуле, інтересне і кумедне яке трапилося із нами за часи шкільного життя. Адже за стінами школи чи шкільними партами минули найбезтурботніші наші роки, коли окрім навчання і розваг ми про ніщо не думали.

Зустріч з випускниками в с. Гійче 2015 року.

Всі вже такі дорослі і серйозні. Більшість стали мамами і татами і склали свою сімейну долю. Дуже за них радий. У кого ще не получилося по тих чи інших причинах, нічого страшного. Для всіх нас прописана доля життя і всім обов'язково усміхнеться щастя і кохання. Дякую усім хто не забуває про однокласників, школу і рідне село Гійче. Також окреме спасибі учням із сіл Синьковичі і Забір'я які разом із нами вчилися. Хто не прийшов, думаю на 15 років появляться. Адже зараз таке сладне становище в Україні, і я всіх розумію. Були вагомі причини чи ні, обіжатися не буду. Різне могло статися і навіть зі мною. Із класних керівників був тільки Яцків Ярослав Адамович. Ганна Михайлівна і Віра Василівна за станом здоровя не мали можливості порадуватися і черпнути спогади минулого разом із нами. Але ми всіх дружньо самі відвідали. Така радість у них була на очах. Приємно було спостерігати і чути теплі слова у наш адрес.

Зустріч пройшла весело, але не без пригод. Деталі посиденьок залишимо прихованими. Подивитися і згадати здибанку однокласників маєте можливість вконтакте і фейсбуке по посиланням нижче.

Альбом вконтакте
Альбом фейсбук
Продивитися фотографії у вигляді слайд-шоу.


Виступ Івануси Андрія на зустрічі з випускниками в Гійчу 2015 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий