вторник, 27 сентября 2016 г.

Різдвяний виступ в селі Гійче 11 січня 2015 року.

Різдво, Різдво. В печі вогонь не гасне. В душі горить, палахкотить. І все не добре, все нещасне. В минуле попелом летить. Різдвяний виступ Олі Кудрик і Галини Дорош 11 січня 2015 року.

Подивитися фотографії із цього концерту.


Вокальний жіночий ансамбль "Живоцвіт" колядує в селі Гійче із колядкою "Небо і земля" для жовківщини і всієї України. Склад ансамблю: Марійка Івануса, Галина Ворожбит, Уляна Ворожбит, Галина Дорош, Марійка Жегало, Оля Гайдучок.


Дівчата в складі: Оля Войтович, Оля Лещишин, Юля Кудрик, Вікторія Труш, колядують колядку "На різдвяні свята всі ся радуймо, і на славу Божу заколядуймо" в селі Гійче 11 січня 2015 року.


Учні старших класів у селі Гійче відтворили дійство "Різдвяного вертепа" 11 січня 2015 року.


Учні молодших класів села Гійче виконали постановку "Різдвяного вертепа" 11 січня 2015 року.


Молодь від гійченської церкви "Євангельських Християн Баптистів" колядую колядку "Він народивсь, Спаситель світу. Ти Ісуса привітай." і "Алілуя. Спас народився."...


Хор від гійченської православної церкви "Косми і Дем'яна" колядує із колядкою "Господь Бог предвічний, нині нам явився..." 11 січня 2015 року в актовому залі школи.


Хор від гійченської православної церкви "Косми і Дем'яна" колядує із колядкою "Дзвони дзвонять. Дзвони дзвонять на усій землі" 11 січня 2015 року в актовому залі школи.


Православний хор села Гійче колядує: "Там над Вефлеємом, у далекім краю. Там небесна зірка світить, наче у тім раю."


Православний церковний хор села Гійче : "На крилах різдвяної пісні, мчать коні в стрімку далину. Дитина у білій колисці, несе нам всім долю ясну.". Події 11 січня 2015 року.


Виступ Федюка Михайла на різдвяному концерті с. Гійче.


Хор від УГКЦ "Входження в храм пресвятої Богородиці" села Гійче колядує із колядкою: "Що то за предивна в світі новина..." ,на різдвяному концерті в гійченській школі 11 січня 2015 року.


Отець Іван від церкви "Входження в храм пресвятої Богородиці" із релігійною промовою на різдвяну тему.


Різдвяний концерт в с. Гійче. Хор УГКЦ разом із парафіянами села Гійче співають - "Многая літа, многая літа...".

Комментариев нет:

Отправить комментарий